Press "Enter" to skip to content

Hviid Advokater har kontorer i Aarhus og de andre store danske byer

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Hviid Advokater er et landsdækkende advokatfirma etableret i 2007 og med speciale inden for en række udvalgte juridiske discipliner. Hos Hviid kan de tilbyde juridiske rådgivning på højeste niveau til konkurrencedygtige priser. Hviid Advokater har kontorer i både Aarhus, København, Odense, Vejle, Kolding, Roskilde, Aalborg, Silkeborg, Esbjerg og Herning. Du kan dermed altid få rådgivning med udgangspunkt i de lokale forhold, men samtidig trække en landsdækkende service.
Hver advokat hos Hviid Advokater har et eller flere sagsområder, hvor den pågældende er højt specialiseret, så du kan derfor blive henvist til en advokat, der er specialist inden for netop det område, hvor du har behov for advokatrådgivning. Og der er altid fokus på at kombinere juridiske problemstillinger med praktiske løsninger samt at være grundige, tilgængelige og hurtige med at få kundernes behov i centrum.

Skal du søge om erstatning?

Rigtig mange danskere kommer hvert år til skade i trafikken. Og i langt de fleste tilfælde har du ret til erstatning, hvis du har pådraget dig en personskade. Men det kan være en vanskelig og uoverskuelig situation at skulle føre sin sag overfor forsikringsselskabet, specielt hvis du også skal have fokus omkring dit helbred og familielivet. Forsikringsselskaberne har fokus på at betale så lidt som muligt, så derfor er det vigtigt, at du har en erstatningsadvokat, der kan have fokus ud fra dine behov. Hviid Advokater råder over en række erfarne erstatningsadvokater, der kan tage hånd om din sag, og hjælpe dig videre, så du trygt kan fokusere 100 procent på at komme dig oven på ulykken. Hos Hviid har de blandt andet speciale i erstatningssager for personskader, der er opstået ved trafikuheld herunder eksempelvis piskesmæld, som er en af de hyppigste skader efter et trafikuheld.

Også erhvervrådgivning

Ud over at kunne rådgive til private, så kan de hos Hviid Advokater også rådgive dig, hvis du går med planer om at starte en virksomhed. Hviid Advokater råder over specialiserede advokater, der matcher erhvervslivets behov med fokus på høj juridisk faglighed og kombineret med forretningsmæssig forståelse. Du kan blive rådgivet til at vælge den rigtige virksomhedform. Du kan blive rådgivet til om du skal du vælge en selskabsform eller om skal du vælge et enkeltmandsselskab. Men du kan også blive rådgivet i en række andre situationer. Dette både når du skal indgå kontrakter med samrbejdspartnere, leverandører, eksterne konsulenter og andre. Et andet vigtigt område hos Hviid Advokater er erhvervslejeret. Dette kan være meget kompliceret, så derfor er det en god ide at have en advokat ved hånden. Og i erhvervsrådgivning er der hos Hviid Advokater fokus at skabe værdi for kunderne.