Cremet kylling i karry egner sig godt til en regnvejrsdag

30 maj 2018 Emilie Jacobsen
Cremet kylling i karry egner sig godt til en regnvejrsdag

Når det er gråt og kedeligt vejr udenfor, er der mange, der vil have tendens til at vælge at lave en lækker suppe at varme sig på. Der er dog også mange andre retter, der er mindst lige så gode for dig at varme dig på. Det er for eksempel kylling i karry. Det er en lækker og cremet ret, hvor du virkelig kan skrue op for varmen på flere måder. Dels kan du servere den gloende varm, dels kan du komme nogle krydderier i, der er med til at give varmen. Det kan være lige præcis det, du har brug for på en varm dag. 

Der findes mange forskellige måder at lave kylling i karry på. Hvis du gerne vil have noget inspiration til, hvordan du kan lave din, er det en god ide for dig, at du går ind på en hjemmeside som dk-kogebogen.dk. Der har de samlet et stort udvalg af opskrifter på en lang række forskellige retter. Deriblandt mange forskellige opskrifter på kylling i karry. Det gør det muligt for dig at finde lige præcis den, som du gerne vil lave. 

Der er nemlig ikke kun en måde for dig at lave kylling i karry på. Du kan for eksempel både bruge kyllingebryster, der er skåret i skiver, eller bruge lækre kyllingelår, som I kan sidde og gnave af. Du har også mulighed for at vælge imellem at bruge flødeost eller kokosmælk til at lave en lækker og cremet sovs med. Derudover kan du også eksperimentere de forskellige grøntsager og frugter, som du kommer i. I mange traditionelle former for kylling i karry kommer der æbler og løg. En anden mulighed for dig er dog også, at du kommer cherrytomater og peberfrugter i. Det kan også være med til at give noget sødt og sundt til karryretten. 

Flere Nyheder