Derfor er en gaffeltruck et must

01 juli 2020 Silje Hansen

Hjælpemidlerne er utrolig gode i dag, når der skal klares tungt løftearbejde. Det gælder især også, når det kommer til de maskiner, man kan købe til arbejde i erhvervslivet. Og hvis du arbejder på lager eller andet sted, hvor der ofte skal løftes og flyttes tunge ting, så ved du måske også, hvor meget det kan skåne ens krop, når der er gode maskiner til rådighed. Det oplever de fleste også, når der er gaffeltrucks på arbejdspladsen. 

Med en gaffeltruck investerer du som arbejdsplads ikke kun i en maskine, som hurtigere og mere effektivt kan klare løftearbejde. Du investerer også i dine medarbejdere, da du kommer til at skåne dem fra tunge løft, som kan give skader, og gøre det sværere at være i jobbet i mange år. Derfor er der også alle gode grunde til at vælge en gaffeltruck eller flere gaffeltrucks til arbejdet. 

Skal du købe brugte eller nye gaffeltrucks

Hvis du gerne vil have fat i gaffeltrucks, så er det helt store spørgsmål selvfølgelig, skal du købe dem som nye eller brugte? Det er naturligvis fordele og ulemper ved begge scenarier, så lad os starte med at kigge på køb af brugte gaffeltrucks. 

Når man vælger at købe nye gaffeltrucks, får du maskiner, som ikke har været brugt før. Det giver selvfølgelig sig selv, men det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om, hvor gode de er i drift det næste lange stykke tid. For hvis de skal bruges meget hver dag, så er der heller ikke plads til, at der hele tiden er driftsproblemer med dem. Desuden kan du også forvente, at de kan være mere opdaterede end ældre gaffeltrucks, som er på markedet. 

Tager vi det omvendte scenarie, så kan der være mange penge at spare, når du køber brugt. Det kan være en ideel løsning for dig, som gerne vil have gaffeltrucks til rådighed, men som ikke har det store behov for, at det skal være det nyeste af det nyeste. 

Flere Nyheder