Designerlamper med sjæl fra kendte brands

29 maj 2018 Astrid Pedersen
Designerlamper med sjæl fra kendte brands

Et hus eller en lejlighed bliver først til et rigtigt hjem, når det er møbleret med personligt og stilfuldt interiør. Og til dette møblement hører naturligvis rigtig belysning. Lyssætningen i dit hjem bør på én gang være diskret, således at dine designermøbler, tæpper og kunst fremhæves, og samtidig indgå i indretningen på lige fod med det øvrige decor.

Designerlamper – for den smukkeste og mest elegante indretning

Med lækre designerlamper kan du på én og samme tid skabe et design statement og få perfekt belysning i dine stuer. Lys er nemlig ikke bare lys – du ville for eksempel ikke bare sætte et lysstofrør op i din dagligstue, eller hænge en nøgen pære fra loftet (medmindre du da gik efter den helt industrielle eller minimalistiske stil). Lys skal, ideelt set, være blødt og behageligt, og faktisk også helst afstemt i farvetone til rummets karakteristik. Og den type lys får du med designerlamper, formgivet og fremstillet med en kærlighed til såvel belysning som visuelt udtryk.

Find dine designerlamper på nettet – nemt og bekvemt

Når du skal vælge designerlamper til dit hjem, er det således vigtigt, at du tager alle disse forhold i betragtning. Uanset om du indretter i Scandinavian Design stilen eller vælger at gå i en mere rustik retning, om du er i besiddelse af et New Yorker loft eller en patricier lejlighed, så er det en rigtig god idé at gøre din research grundigt. Og så er det heldigt, at du i den utroligt velassorterede webshop https://andlight.dk/shop/frontpage.html kan finde designerlamper fra alle de mest kendte og velansete producenter. Blandt de mærker, du finder i webshoppen, er David Trubridge, decode, Design by Us, Design House Stockholm, Diesel with Foscarini, Dreizehngrad, DybergLarsen, Established & Sons, Estiluz, Fabbian, Ferm Living, Paulmann, Philips HUE, Pholc, Flos, FontanaArte, Foscarini, GUBI, In The Tube, IQlight, ISP og Jake Dyson.

Flere Nyheder