Få lavet en personlighedstest af jeres medarbejdere

29 juni 2020 admin

Som leder kan det være svært at vurdere præcist hvordan du skal sætte folk bedst sammen i teams, og derfor kan det være en god ide at få en udefra til at hjælpe. Det er især også svært at du skulle tage nogle svære beslutninger på den front, især hvis man også har det personligt godt med sine medarbejdere. Her kan en udefrakommende danne sig et bedre overblik over kompetencerne. 

Få lavet de bedste teams 

Det er altid svært at vurdere hvordan man bedst sammensætter folk i teams, men det behøver faktisk slet ikke at være så svært. Du kan nemlig få en erhvervspsykolog ud, som kan lave personlighedstests på alle dine medarbejdere. På den måde kan I finde ud af hvordan de bedst arbejder i teams, og så kan I bruge disse tests som et grundlag for at vurdere deres evner. Besøg https://www.kjerulf-partnere.dk/erhvervspsykologiske-test/personlighedstest/ for mere information. Der er rigtig mange stor virksomheder der bruger denne metode, da det rent faktisk har en rigtig god effekt. Det kan være svært at skulle arbejde i et team med folk som man slet ikke passer sammen med, og det kan man altså undgå på denne måde. 

Evaluer på processen 

Når I så har fået testet alle jeres medarbejdere, og I har prøvet at sammensætte folk i nye teams, så skal I huske at evaluere med hele kontoret. Der kan stadig godt være nogle udfordringer med disse teams, og der kan være andre ting der påvirker hvor godt det fungerer. Folk kan sagtens have nogle personlige udfordringer med hinanden, som kan ende ud i samarbejdsvanskeligheder. Her er det rigtig vigtigt at I sørger for at lytte til jeres medarbejdere, og altså ikke bare stoler blindt på resultatet af denne test. Én ting er at det virker på papiret, men der er desværre ingen garanti for at det virker i virkeligheden for alle. 

Flere Nyheder