Få mindst tre priser på gulvafslibning

21 januar 2022 Lotte Hindsberg

advertorial

Skal du have afslebet dine gulve, og har du planer om at få et firma til at stå for opgaven, skal du have fundet et gulvafslibningsfirma. For at få en ide om prisniveauet og sikre at du ikke ender med at vælge et useriøst tilbud, som både kan være for billigt og for dyrt, er det en god ide at kontakte mindst tre forskellige firmaer og bede om et tilbud. Husk det skal være incl. efterbehandling. Du kan f.eks. spørge efter gulvkanonen priser. 

Det er en ting at komme til at betale for meget for en service, noget andet er, hvis man har sagt ja til et alt for billigt tilbud, hvor firmaet reelt ikke har tid til at udfører opgaven ordentligt, med mindre de ønsker at tabe penge. Her er risikoen at du kommer hjem til gulve der ikke er blevet slebet færdige og er fuld af ridser. I bedste tilfælde kan du få et andet firma til at komme og udbedre skaden. I værste tilfælde må du enten leve med ridserne eller få lagt et nyt gulv.

image

De vigtige referencer

Der er flere måder at finde ud af om det firma man overvejer nu også er et godt valg. Du kan bede dem om at komme med referencer fra tidligere kunder, eller du kan vælge at se hvad de har skrevet på f.eks. Trustpilot. 

Her er det vigtigt at du tager det skrevne med et hvis forbehold. Især de rigtig gode og dårlige anmeldelser. Vi har alle venner der for at hjælpe kan have skrevet en anmeldelse. Det du skal undersøge er, om der er ting der går igen i flere af anmeldelserne. Det kan både være gode som dårlige ting. Har flere tidligere kunder oplevet det samme, er der en stor sandsynlighed for at du kommer til at opleve det også.

Flere Nyheder