Press "Enter" to skip to content

Få tryghed med en boligadvokat

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Boligkøb er altid en stor beslutning. Uanset hvor mange penge du handler for og hvilken type af hus, du er på udkig efter. Der står mange penge på spil, og for de fleste mennesker er det kun noget, der sker få gange i livet. Derfor er det vigtigt, at der er en vis mængde tryghed involveret, og den tryghed får du, hvis du benytter dig af en boligadvokat.

Professionel rådgivning forud for købet

Mange boligkøbere er af den opfattelse, at det kun er nødvendigt med en advokat i forbindelse med selve skødet. Men faktisk er skødet den mindste del af en bolighandel. Det er alt det forudgående arbejde, der er det essentielle. Det er her købsaftalen bliver gennemgået; er alting som det skal være, og er du stillet godt nok? Tilstandsrapporten bliver der også kigget på; hvad står der i den, og hvilke konsekvenser har det for dig? Dernæst bliver der kigget på ejerskifteforsikringer, lokalplaner og forpligtelser i forhold til ejendommen; er der noget, der kommer til at stå i vejen for dine drømme om husets fremtid?

Overvejer du et boligkøb, så bør du altså kontakte en boligadvokat.

Hvad er prisen for en boligadvokat?

Priserne for køberrådgivning hos en boligadvokat varierer, men der findes heldigvis en del kompetente og ikke mindst billige boligadvokater. eboligadvokat.dk er én af dem, og her forklarer ejeren, at grunden til, at de tilbyder den billige service, er, at de elsker at se glæden hos deres kunder, når det bliver hjulpet trygt videre i købsfasen og til slut står med nøglen i hånden.

eboligadvokat er desuden medlem er Danske BOLIGadvokater, og det er en ting, du med fordel kan kigge efter, når du skal vælge advokat, fortæller han. Som certificeret boligadvokat er der nemlig en række etiske og praktiske regler, man skal overholde, og det er din garanti for en rådgivning af høj kvalitet.