Press "Enter" to skip to content

Gør pigeaftenen ekstra festlig med et pikant indslag!

Frækt, underholdende og festligt!
Hvis polterabend, pigeaften eller fest skal gøres til noget helt særligt, er det måske et indslag med sexet og sjov mandestrip, der skal til.

Mikael Christiansen er en pole dancer, mandestripper og entertainer, der rykker ud og giver et fantastisk show, uanset anledning. Han sætter en ære i at være veltrænet, så han altid kan give en fantastisk performance og vække smil og jubel. Som en af de eneste mandestrippere i Danmark giver Mikael et et unikt show, der kan indeholde både pole dance og mandestrip. Og med en danmarksmestertitel i pole dance fra 2014, er han en af landets dygtigste.

Et stripshow skal være sjovt, underholdende og frækt. Og så er det vigtigt, at det er sjovt for alle. Folk har forskellige grænser for hvad der er pikant og skægt, og hvad der er grænseoverskridende. For Mikael Christiansen er det vigtigste at levere et godt show, der giver et smil på læben og skaber god stemning til festen, og han er meget opmærksom på kundens grænser og ønsker. For de frigjorte, der gerne vil have en ekstra fræk oplevelse, er det muligt at bestille mandestrip, hvor alt tøjet tages af, – en såkaldt full monty, eller måske endda en lapdance.

Uanset hvor vovet det skal være, er der garanteret et forrygende show, når Mikael rykker ud og optræder!