Hvor meget tid skal der afsættes til en gulvafslibning?

15 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor meget tid skal der afsættes til en gulvafslibning?

Der er sådan set her i denne artikel ikke tale om, hvor meget tid man skal sætte af til selve det fysiske arbejde i at foretage en gulvafslibning, for det anbefaler vi på det kraftigste, at man får professionelle håndværker ud til at udføre for en.

Vi vil her mere rette fokus på den samlede tidsmængde der vil gå, fra man beslutter sig for at få foretaget en gulvafslibning til, at gulvet atter er klar til at blive brugt igen.

Her skal tiden brugt af håndværkerne selvfølgelig indberegnes, men vi mener blot, at du ikke selv skal tænke på at udføre det, da man får det bedste resultat ved at at hyre fagfolk af gulvafslibere ind til at stå for opgaven.

Som det første skal du aftale en dato med gulvafslibere til, at de kan komme ud at tage besyv på gulvet eller gulvene. På den måde kan de sige, hvad det vil komme til at tage af tid samt, hvad den samlede pris kommer til at blive, før de kommer forbi for at udføre selve arbejdet.

Det duer jo ikke, hvis du har en idé om, at det måske kun tager en dags tid, og så er lokalet klar til afholde middagsselskaber i igen, når den reelle tid bliver over flere dage.

Man kan selv sørge for at fjerne møblerne og andre ting i lokalet såsom gulvtæpper, reoler skaber, ja, faktisk alt, der ikke er boltret fast, forud for, at gulvafsliberne kigger forbi, så de med det samme kan give sig i kast med deres arbejde.

Efter endt arbejde, og der er blevet gjort rent, så efterbehandler man i langt de fleste tilfælde trægulvet, hvorefter behandlingen skal have lov til at virke og fungere, inden gulvet kan tages i brug igen, og man kan sætte møbler og alle andre ting ind i lokalet igen.

Tal eventuelt med din gulvafsliber om, hvor lang tid der vil gå, fra efterbehandlingen er blevet lagt, til gulvet kan betrædes igen.

Dette kan ofte være forskelligt fra gang til gang.

 

Flere Nyheder