Når du vælger stof, så vælg økologisk stof

10 maj 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Der findes både naturstof, og så findes der syntetisk stof, som man kan sy, hækle og meget andet med, men selvom noget er lavet kunstigt, så kan det godt være lavet med hensyn til miljøet; og omvendt kan noget stof, der er lavet på naturlig vis, være høstet, produceret og distribueret på en måde, som der ikke er sundt for miljøet.

Det kan være svært at finde ud af, hvordan de givne tekstiler er lavede, når man skal købe sig dem, men der er heldigvis hjælp at finde, når du skal foretage sådan et valg.

Du skal bare gå ind på https://www.stofdepotet.dk/shop/oekologisk-stof-35c1.html

Og du skal ikke være bange for, at det så koster alverden i meterpris, og skulle du falde over noget, som der er lidt dyrene end det almindelige stof, du plejer at købe, så tænk på, at du gør en tjeneste for fremtidens natur og mennesker.

Økologisk stof skaber tøj og andet med god samvittighed

Man siger jo, at kvalitet og pris hænger sammen, og det gør det sådan set også, når man handler med økologisk stof.

For hvis man nu køber noget stof fra nyt, som er langt under en normal udsalgspris, selvom det ikke er på tilbud, så kan man jo frygte, at det er produceret på en måde, som der har forurenet naturen og måske er blevet lavet af børnearbejde.

Den slags vil man jo ikke støtte, selvom det måske foregår på den anden side af jorden, og man bare har tænkt sig at sy en lille kjole.

Man skal huske på, at selv de små gerninger gør en stor forskel, så når du vælger økologisk stof til, så gør du gavn for miljøet både tæt på dig og langt væk.

Kan du få andre til at vælge økologisk stof også, så begynder det at brede sig som positive ringe i vandet.

Flere Nyheder