Nogle gange skal ens sexlegetøj gemmes ekstra godt væk

22 oktober 2019 Anders Lundtang Hansen
Nogle gange skal ens sexlegetøj gemmes ekstra godt væk

De færreste mennesker har selvfølgelig ikke deres sexlegetøj liggende frit fremme, medmindre de er de virkelig frisindede typer, for den slags vil man gerne holde for sig selv blandt hjemmets fire vægge.

Og selv bag hjemmets fire vægge holder man sexlegetøjet for sig selv, hvis man for eksempel er børn, for man vil ikke eksponere dem for den slags eller skulle hen at stikke dem en løgnhistorie om, hvad de har fundet, hvis det skulle ske.

Så man gemmer det relativt langt væk, så børnene ikke kan få fat i det, men samtidig vil man jo ikke gemme det alt for forsvarligt og langt væk, hvis lysten for eksempel skulle melde sig i soveværelset, og man så skal hen at bruge oceaner af tid og krudt på at få det frem – det kan ødelægge lysten.

Netop soveværelset er som regel også et godt sted at gemme sexlegetøjet hen, for det er ikke særligt mange gæster, der kunne finde på helt umotiveret at gå ind i andre menneskers soveværelser, medmindre de havde fået lov til dette.

Selv i de situationer er det som regel blot for at kigge ind og se indretningen eller ændringen, men uden at man snuser omkring. Det er en uskreven lov.

Men det er jo ikke alle, der lige kender de regler, har pli eller forstand på, hvordan man skal opføre sig, eller man bliver båret væk af noget andet, så man glemmer, hvor man er.

Et eksempel kunne være, hvis man netop har børn, og de bliver inviteret hjem til børnefødselsdag.

De kender ikke begrænsningerne til, hvor man må kigge og ikke kigge – man vil bare finde den skattejagt, der er sat op.

Selvom man ikke har angivet, at man skal i soveværelset, så kan de alligevel måske finde på at kigge derind.

Så lige den dag kan det være smart at gemme det væk i en kasse med lås på for eksempel.

Flere Nyheder