Røntgenundersøgelse af høj kvalitet i København

14 august 2019 Astrid Pedersen
Røntgenundersøgelse af høj kvalitet i København

Har du mistanke om sygdom, som skjuler sig for det blotte øje – eller har du forstrakt et led, så det smerter og er ømt? Så vil en røntgen eller ultralyds undersøgelse hurtigt kunne afdække en eventuel skade eller en ondartet knude. Du bør dog altid først henvende dig til din praktiserende læge med henblik på at få en henvisning til en sådan undersøgelse. Men du bestemmer elv, hvor denne skal foregå.

Hvor kan jeg få hurtig tid til røntgenundersøgelse i København?

Har du brug for at få taget gode og pålidelige røntgenfotos eller ultralyds optagelser i prima kvalitet, kan du inden for ganske kort tid få en aftale hos Røntgenklinikken Nørrevold. Hos Røntgenklinikken Nørrevold finder du udelukkende dygtige special læger og teknikere, som står parat til at hjælpe dig med de mest præcise optagelser. Røntgenklinikken Nørrevold er i besiddelse af det seneste nye udstyr inden for røntgen fotografi og ultralyd. På klinikken udføres samtlige former for almindelige røntgen og ultralyds undersøgelser, her under klinisk mammografi med moderne digitalt røntgen og ultralyds apparatur. Røntgenklinikken Nørrevold har utroligt kort ventetid på diverse røntgen og ultralyds undersøgelser. Enkeltstående undersøgelser vil normalt kunne udføres samme dag som du ankommer.

Større og mere omfattende røntgen undersøgelser vil kunne foretages indenfor få dage og op til tre uger, afhængig af undersøgelsens type og omfang. Det samme gælder for ultralyds skanninger – og en klinisk mammografi vil kunne foretages indenfor 2-4 uger. Har du en henvisning fra din praktiserende læge, og er du dækket ind under den offentlige sygesikrings gruppe 1, er det gratis for dig at få foretaget en røntgen undersøgelse hos Røntgenklinikken Nørrevold. Det er også muligt at henvende sig som privat person, og selv betale for undersøgelsen.

Du kan læse mere om priser og undersøgelser på røntgen og ultralyds undersøgelser på https://www.noerrevold.dk/ 

Flere Nyheder