Press "Enter" to skip to content

Sådan finder du den billigste pris på at sende julegaven til børnebørnene i USA

Hvis et af dine børn har valgt at flytte til USA, kan det være, at du ikke holder jul med dine børnebørn hvert år. Heldigvis kan du dog altid sende dem en julegave, så de ved, at du tænker på dem. Det er en rigtig god mulighed for dig. Men det kan hurtigt blive dyrt, hvis du skal sende deres gaver til USA. Derfor kan det være en god ide, at du bruger noget tid på at finde den billigste løsning. Det kan være med til at spare dig for en del penge. Så længe du husker at sende gaven i god tid, kan du sagtens finde en billig løsning. 

Det er besværligt for dig, hvis du selv skal sidde på nettet og prøve at sammenligne priser på de forskellige firmaers hjemmesider. Det kan hurtigt komme til at tage lang tid for dig. Det er derfor en meget bedre ide, at du bruger en af de sammenligningssider, der findes på nettet. Det er sider, der samarbejder med en række forskellige fragt- og postfirmaer, for at de kan vise dig de allerbedste priser på at sende din pakke. Det kan for eksempel være en side som pakke.dk. Læs mere på https://www.pakke.dk/pakke-til-usa 

På siden går du ind og skriver ind, hvor meget pakke vejer. Du skal opgive det i hele kilo, så det er fint, hvis du bare har vejet pakken på din køkkenvægt. Du skal også skrive, hvor stor pakken er. En let pakke kan jo godt være stor. Det kan for eksempel være, hvis du sender en plakat. Det er derfor vigtigt for fragtfirmaerne at vide, hvor stor den er. Derudover skal du selvfølgelig skrive, hvor i Danmark du bor, så firmaerne ved, hvor de skal hente pakken, og hvor i USA dine børnebørn bor, så de ved, hvor de skal aflevere pakken. Når du har tastet de oplysninger ind, får du vist det firma, der har den billigste pris.