Sådan undgår du at blive snydt af en maler

19 oktober 2021 Steffen Petersen

advertorial

Søger du efter en kompetent håndværker, der kan løse dit problem? Hvilke faktorer man skal overveje, når man søger efter en virksomhed, er ikke nemt at vide. Af denne grund, har vi sammenfattet en liste med 3 tips til dig, der skal ud at hyre en virksomhed.

Kræver projektet godkendelse?

Enkelte opgaver fordrer en håndværker med en bestemt tilladelse. Dette er fordi, at det kan dreje sig om en opgave der indebærer en form for fare. Hvis arbejdet bliver gjort fejlagtigt, kan det for eksempel have konsekvenser for din sikkerhed og miljøet. Derfor er det altid en god ide at skrive til firmaet og få opklaret, om det er et problem de kan løse. Det kan være en stor fordel hvis man er forberedt, skulle det ske at malerfirmaet ikke kan løse opgaven.

Du må aldrig tilsidesætte god kommunikation

Det kan være udfordrende for malerfirmaet, at forstå hvor vidtfavnende dit projekt er, når i taler med hinanden over telefonen. Det er derfor en god idé at undersøge, om malervirksomhedens kommunikation er som ønsket. Det kan gøres ved at ringe til dem, for at finde ud af hvordan de klarer et problem som dit, eller du kan få dem ud forbi og kigge på opgaven. Kemien og kommunikationen, er nogle af de mest vitale punkter, i forhold til at få et optimalt sammenspil.

Stiller din maler garanti?

Nogle gange, kan projektet kræve, at man undersøger om firmaet kan tilbyde en garantiordning. Skulle projektet ikke være udført tilfredsstillende, eller oplever du problemer bagefter, så kan en forsikring være med til at beskytte jer begge. Det er derfor klogt, at du er bekendt med hvad man har ret til, hvis håndværkeren ikke overholder den aftale i har aftalt. Ved at skabe kontakt til virksomheden eller konsultere malerfirmaet selv, kan du finde ud af hvad der er rigtigt eller forkert.

Flere Nyheder