Press "Enter" to skip to content

Skab mere liv og personlighed i køkkenet med noget på væggene

Dit køkken kan hurtigt blive et rum, hvor hele indretningen er fokuseret på praktik. Der er da heller ikke så meget at gøre i forhold til bordplader, skabe og skuffer – der er jo nødt til at være masser af arbejdsplads og opbevaringsplads. Der er dog heldigvis nogle ting, som du kan gøre, når du gerne vil gøre dit køkken mere hyggeligt og personligt og ikke bare have, at det skal være et brugsrum. 

Først og fremmest kan det være en god ide, at du hænger noget på væggene. Det er altid med til at skabe liv i et rum. I et køkken, hvor der er masser af mados, er det ikke smart at hænge ægte malerier op. I stedet bør du finde nogle flotte plakater, som du godt kan lide. Det kan for eksempel være på sohu-shop.dk. Plakaterne koster ikke alverden, men for at beskytte dem kan det alligevel være smart, at du sætter dem i en ramme. 

Derudover kan du også hænge nogle andre lamper op i rummet. Lamperne er selvfølgelig for at give dig et godt arbejdslys, når du står ved køkkenbordet, men det kan en sjov og finurlig lampe jo lige så godt gøre, som en strømlinet og praktisk lampe kan. Har du kun en lampe i øjeblikket, kan du også se på at få nogle flere lamper ind i køkkenet. For eksempel er det rart at have et godt lys over selve køkkenbordet. Der kan du med fordel hænge nogle lamper ned fra loftet lige over køkkenbordet. 

Når du køber brugsgenstande til hjemmet, er det altid en god ide, at du tænker over, at det skal være nogle, der både er praktiske og funktionelle og pæne eller sjove, alt efter hvilket look du går efter i dit køkken. Det er med til at gøre, at du kan få et køkken, der emmer af personlighed og ikke bare funktion.