Smart inkasso – find det online

07 maj 2020 Astrid Pedersen

Måske har du hørt om inkasso i forbindelse med bøder eller andre tilgodehavender. Har du aldrig selv været udsat for en opkrævning fra inkasso, fordi du altid har betalt dine regninger til tiden, er det blot at ønske tillykke.

Har du som indehaver af en virksomhed ligeledes aldrig været nødsaget til at skulle benytte dig af en incasso service for at inddrive dine tilgodehavender – for eksempel fra kunder eller samarbejdspartnere – kan du også regne dig blandt de heldige. Dårlige betalere findes nemlig overalt og i højere antal end man lige umiddelbart skulle tro. Og en gang imellem kan det være nødvendigt at benytte sig af inkasso for at få sine penge.

Hvad er inkasso?

Inkasso er betegnelsen for en service, som ydes af eksempelvis deciderede inkassofirmaer og advokat firmaer med inkasso som speciale område. Når du som virksomhed vælger at kontakte et inkassofirma for at få inddrevet gæld og tilgodehavender, vil inkassofirmaet varetage alt administrativt desangående. Dette betyder, at dit inkassofirma vil sørge for kommunikationen med din debitor, og eventuelt at få sat en afbetalings ordning i stand. Typisk vil et inkassofirma opretholde en del af deres betaling via de gebyrer, der pålægges klienten – men du vil samtidig skulle erlægge et mindre beløb for en retainer ordning med et inkassofirma.

Nogle inkassofirmaer tilbyder en ordning hvor du betaler firmaet en procent sats af det opkrævede beløb for til gengæld ikke at skulle betale per sag. Hos inkassofirmaet Collectia A/S kan du frit vælge mellem tre forskellige inkasso pakker, således at du kan finde en løsning, som passer til dine ønsker og behov ud fra en vurdering af din virksomheds størrelse og forretnings område. Collectia A/S er en større dansk inkassovirksomhed med mange års erfaring inden for inddrivelse af tilgodehavende for erhvervs kunder.

Du kan læse mere om Collectia A/S på https://collectia.dk/services/inkasso-2/ 

Flere Nyheder