Styrk dit daglige velvære med professionel massage

28 marts 2020 Astrid Pedersen
Styrk dit daglige velvære med professionel massage

Langt de fleste mennesker har mindst én gang i løbet af deres liv prøvet at modtage massage. De fleste i forbindelse med et ferie ophold i udlandet, hvor massagen var en del af tilbuddet i hotellets spa klinik eller wellness afdeling.

Desværre har den massage, som tilbydes sådanne sted, ofte meget lidt med rigtig massage at gøre. Wellness massage udføres sjældent af uddannede massører, og har ikke til formål at løse problemer i kroppen – kun at få klienten til at slappe af og føle velvære. Der er således ingen rigtig langsigtede effekter af wellness massage. Og du vil som klient ikke føle, at den har gavnet dig ud over at være vældig behagelig al den stund den stod på.

Forkæl din krop med en rigtig, professionel massage

Når man kun har prøvet wellness massage, kan det selvfølgelig godt være lidt vanskeligt at forestille sig, at massage kunne have helsebringende effekter på længere sigt. Men hvis du vælger en dygtig, uddannet massør, som udfører rigtig massage i stil med fysiurgisk massage, dybde massage, sports massage, idræts massage eller bindevævs massage, vil du pludselig kunne mærke at det gør en verden til forskel.

Det kan godt være grænseoverskridende og måske en smule ubehageligt at skulle modtage denne form for massage – især første gang. Derfor er det vigtigt, at du vælger et kontinuerligt forløb hos den samme massør, som gradvist kan lære din krop og dens skavanker at kende.

På den måde får massøren mulighed for at arbejde i dybden med dine problem områder – og du vil hurtigt lære at slappe af og tage imod. Allerede efter første behandling vil du kunne opleve en mærkbar bedring i din tilstand – for eksempel i form af færre spændinger, mindre hovedpine, og mere overskud i hverdagen.

Du kan booke tid til din første massage session på kaatsumassage.dk

Flere Nyheder