Tag på Azure kurser sammen med nogle, du føler dig tryg ved

20 maj 2019 Anders Lundtang Hansen
Tag på Azure kurser sammen med nogle, du føler dig tryg ved

Det er meget nemt at fortælle dig, hvor du får mest udbytte af azure kurser, for det er helt klart hos 4D.dk, men at gøre ens egen forhåndsindsats for, at det bliver et godt kursusophold, hænger også tit sammen med, at man er der sammen med andre, man går godt i spænd med.

Selvfølgelig kan man ikke altid selv vælge dem, man ender på kursus med – og da slet ikke, hvis man bare tilmelder sig alene. Så er det meget tilfældigt, hvem man bliver parret med på kurset i enten en lille gruppe eller i en stor gruppe.

Men både for at vide, at man kan gennemføre nogle gruppeopgaver sammen med nogle, man arbejder godt sammen med – selvom det selvfølgelig er smart at blive udfordret af nye inputs – men også så man eventuelt kan få den samme indføring i Azure sammen med nogle, man enten skal sparre med eller direkte arbejde sammen med senere.

Årsagen til, at man tager på dette kursus, kan jo være, at chefen mener, man har brug for at blive opdateret eller blot indført i Azure, så man kan bruge det aktivt på arbejdspladsen, og derfor betaler chefen for kurset for en.

I det tilfælde kan det være fordelagtigt at spørge chefen, om man må tage en anden medarbejder med på kurset, så man er fire ører, der får den samme information, som de kan bistå hinanden med i det daglige arbejde på arbejdspladsen, end hvis blot to ører skal huske det hele og ikke kan få nye indtryk fra andre.

Er man studerende eller freelancer, der har brug for at lære Azure at kende som en del af noget supplerende undervisning eller ens arbejde som selvstændig, så kan det være en kærkommen mulighed for at mødes med nogle af dem, man sjældent ses med eller har opgaver sammen med i ny og næ.

Måske er det endda en studiekammerat, man skal arbejde sammen med senere.

Uanset hvad, så føler man sig tryg og kan deles om at huske al information sammen med nogen, man kender, til Azure kurser.

Flere Nyheder