Undgå ubudne gæster med videoovervågning

23 september 2019 Sara Mortensen
Undgå ubudne gæster med videoovervågning

Aldrig før har der været så mange salg af overvågningsudstyr som nu om dage; og med ret grund, for i Danmark har vi snuppet en kedelig førsteplads – vi er det land i hele Norden med allerflest indbrud. Det er bestemt ikke en rar information at få serveret, men det er bidende nødvendigt – for vi må forholde os til fakta, så vi kan reagere og handle herefter.

En særligt anbefalelsesværdig løsning hvad overvågning angår, er videoovervågning. En sådan sikkerhedsløsninger dækker nemlig flere behov en og samme tid:

– Med videoovervågning får du en beviseligt nedsat risiko for besøg af udbudne og langfingrede gæster. En indbrudstyv vil med største sandsynlighed fravælge et hjem eller en virksomhed med installeret videoovervågning.

– Det giver en velsignet tryghed under ferier, forlængede weekender eller blot aftener ude.

– Mange vil finde, at det er en klar fordel at kunne se, hvem der ringer på døren – også hvis det er søndag formiddag. Måske er du ikke i humør til at diskutere Dommedag med en fanatisk prædikant, måske er det postbuddet med en længe ventet forsendelse eller måske er det en flok unger i fastelavnstøj med et budskab om slik eller ballade? Uanset vil det for mange give ro at vide hvem man mødes af i hoveddøren inden man låser op.

Med nogle overvågningsløsninger får du kameraer der har en indbygget beværelsessensor. Disse sensorer opfanger bevægelser indenfor en bestemt rækkevidde, og detekteres en sådan bevægelse vil kameraet automatisk optage, hvilket er en særdeles nyttig funktion.

Lyder en sikkerhedsløsning i form af et overvågningskamera som noget for dig? Så besøg DKKamera.dk allerede idag og opnå øget tryghed i dit hjem. Der findes mange forskellige løsninger, og alle har forskellige behov – ved kontakt får du gode råd og vejledning, herunder også til montering – og priserne er desuden særdeles favorable. Så hvorfor egentlig vente? 

Flere Nyheder